WIE ZIJN WIJ?

         

Sten Spruit – directeur       Paul van den Berg – database consultant   Reshma Ghazi – senior consultant    Rick Postmus – technisch consultant

           

Louwrens-Jan Ozinga – consultant    Nino van der Mark – .NET developer

OVER KONNEKTED
Konnekted is de enige Nederlandse implementatiepartner van iMIS 20 en is, onder de naam Davinci, al meer dan 20 jaar actief in de non-profit sector, voornamelijk bij ledenorganisaties en goede doelen. Met onze opgedane kennis en ervaring zijn wij staat om de letterlijke én functionele vertaalslag te maken tussen iMIS – een wereldwijd veelgebruikte Amerikaanse oplossing – en de Nederlandse markt. Daarmee bieden wij onze klanten een passende, flexibele en kostenefficiënte engagement management oplossing.

OVER ASI
Advanced Solutions International (ASI) is erkend marktleider en thought leader die zich richt op het ondersteunen van verenigingen en charitatieve instellingen bij het verbeteren van hun operationele en financiële prestaties door gebruik te maken van best practices, bewezen oplossingen en continue klantadvisering. Sinds 1991 heeft ASI ongeveer 4.000 klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd ondersteund, zowel direct als indirect door een netwerk van meer dan 100 partners wereldwijd. Op dit moment heeft ASI kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië.

ONZE KLANTEN