Leden, donateurs, en vrijwilligers zijn essentieel binnen fondsenwerving. iMIS zorgt ervoor dat de interactie met leden, donateurs, en vrijwilligers persoonlijker verloopt, wat resulteert in verbeterde betrokkenheid en loyaliteit vanuit zowel financieel als tijdsperspectief. Ook verloopt de interactie vele malen makkelijker, sneller en efficiënter doordat processen en acties geautomatiseerd en geïntegreerd verlopen.

Uniek aan iMIS is de manier waarop CRM en CMS in één integrale oplossing met elkaar gecombineerd worden. Daardoor is het een vervanging voor meerdere applicaties en systemen, bijvoorbeeld CRM, CMS, emailpakket en een rapportageomgeving.

BELANGRIJKSTE BOUWSTENEN iMIS

  • CRM: compleet klantbeeld voor personen en organisaties waarin alle profielgegevens (adressen, contacthistorie, interesses, etc.) en onderlinge relaties kunnen worden vastgelegd.
  • RiSE CMS: volledig en gebruiksvriendelijk content management systeem voor complete website, evenementsites, intranet/extranet en actiepagina’s.
  • Online communities: krachtig middel voor het ondersteunen van actiematige, particuliere fondsenwervingsinitiatieven en online communicatie en samenwerking tussen (groepen)leden of donateurs.
  • Marketing automation: het eenvoudig organiseren en automatisch uit laten voeren van  marketingprocessen: event-driven, multi-channel (online) campagnes gestuurd op basis van segmentering en respons.
  • Evenementen: volledige organisatie en promotie van evenementen met directe inschrijf- en betaalmogelijkheden via de site.
  • Webshop: uitgebreide webshopmogelijkheden voor zowel fysieke producten als virtuele producten zoals lidmaatschappen en donaties incl. directe betaalmogelijkheden.
  • Financiële administratie: specifiek voor fondsenwerving is de registratie van toezeggingen/machtigingen en de automatische financiële afhandeling ervan. Denk daarbij aan de standaard periodieke inning van donaties én de registratie en inning van giften, donaties, schenkingen en nalatenschappen.

VOORDELEN

Lagere kosten voor initiële implementatie, beheer én uitbreiding
Alle modules, waaronder het CRM en CMS, zijn in één applicatie ondergebracht. Daardoor liggen alle gegevens vast in dezelfde database. Dit maakt de initiële implementatie eenvoudiger, maar heeft vooral grote voordelen op de lange termijn. Nieuwe initiatieven op de site of in de webshop vereisen niet langer een nieuwe of gewijzigde interface tussen het CRM pakket en andere systemen.

 

Gestroomlijnde en geautomatiseerde processen en campagnes
Met de geavanceerde campagne manager kunnen marketingprocessen eenvoudig ontwikkeld en aangepast worden. Op het gebied van marketing automation kunnen database- en event driven marketingcampagnes worden ingericht, waarbij goed lopende campagnes zelfs automatisch uitgevoerd kunnen worden. De medewerkers krijgen de handen vrij voor evaluatie en optimalisatie, ondersteund door de rapportages uit iMIS.

 

Gedegen oplossing, aangepast aan jouw markt
iMIS is een functioneel rijke, gespecialiseerde oplossing waarin alle denkbare functionaliteit standaard beschikbaar is en eventuele specifieke wensen configureerbaar zijn. iMIS is een wereldwijd veelgebruikt pakket en is door Konnekted aangepast aan de Nederlandse markt. Dit betreft zowel de letterlijke vertaling van het systeem als de functionele vertaalslag op het gebied van bijvoorbeeld persoons- en adresgegevens en het Nederlands betaalverkeer.

 

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Vraag nu een demo aan        Doe ons online assessment