Let’s meet: Onze nieuwe consultant Louwrens-Jan Ozinga

Een paar maanden geleden besloot Louwrens-Jan dat het tijd was een voor carrièreswitch.  Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening, besloot hij de snel veranderende wereld van consumptief en hypothecair krediet te verlaten. Al snel kwam hij in contact met Konnekted, waar hij sinds april is gestart als consultant. Hij gaat zich hier bezighouden met het actualiseren van handleidingen en trainingen voor gebruikers van het engagement management platform iMIS. We spraken Louwrens-Jan over zijn eerste ervaringen.

Ik werkte via een detacheringsbureau een aantal jaar bij verschillende grote kredietverstrekkers.  Daar merkte ik dat ik veel interesse heb in informatietechnologie, ik wil graag weten “hoe dingen werken”. Daarnaast was ik tijdens mijn opdrachten vaak bezig met het bouwen van tools om het werk makkelijker en vooral ook inzichtelijker te maken! Iets waar we met Konnekted ook continu mee bezig zijn.

Tijdens de gesprekken met Konnekted had ik gelijk een goed gevoel over het werk, het team en de klanten voor wie we werken. Na mijn introductieweek maakte ik in mijn tweede week al direct kennis met een van onze leuke klanten: CliniClowns. Zij maken gebruik van iMIS. Ik merkte al snel dat ik het een mooie uitdaging vind om mee te denken met een organisatie die zoveel goeds doet voor mensen die het zwaar hebben.

Bij Konnekted leer ik veel over onze oplossingen en dienstverlening, goede doelen en beroepsorganisaties. In de eerste weken lag de focus op het opzetten van trainingen om de gebruikers op een leuke interactieve manier wegwijs te maken met het systeem. iMIS biedt zo ontzettend veel mogelijkheden. Dat had ik niet verwacht! Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Konnekted en hoop in de aankomende tijd nog veel meer te leren over iMIS en de organisatie. Samen met mijn collega’s wil ik het product nóg beter maken voor de klant!

Op de hoogte blijven? Binnenkort schrijf ik over mijn ervaringen als trainer!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *