Leden en vrijwilligers zijn essentieel voor beroepsorganisaties. iMIS zorgt ervoor dat de interactie met de leden en vrijwilligers persoonlijker verloopt, wat resulteert in verbeterde betrokkenheid en loyaliteit. Ook verloopt de interactie vele malen makkelijker, sneller en efficiënter doordat processen en acties geautomatiseerd en geïntegreerd verlopen.

Uniek aan iMIS is de manier waarop CRM en CMS in één integrale oplossing met elkaar gecombineerd worden. Daardoor is het een vervanging voor meerdere losse applicaties en systemen, bijvoorbeeld CRM, CMS, emailpakket en een rapportageomgeving.

BELANGRIJKSTE BOUWSTENEN iMIS

  • CRM: compleet klantbeeld voor personen en organisaties waarin alle profielgegevens (adressen, contacthistorie, interesses ect.) en onderlinge zakelijke relaties kunnen worden vastgelegd.
  • RiSE CMS: volledig en gebruiksvriendelijk content management systeem voor complete website, evenementsites, intranet/extranet en actiepagina’s. De website kent een self-service gedeelte waarbij leden (of de bedrijfscoördinator) hun eigen gegevens kunnen inzien en beheren.
  • Online communities: krachtig middel voor het ondersteunen van directe interactie en samenwerking tussen (groepen) leden of vrijwilligers bijvoorbeeld in kennisgroepen, commissies of andere samenwerkingsverbanden.
  • Evenementen: volledige promotie en organisatie van kleine en grote evenementen met directe inschrijf- en betaalmogelijkheden via de site.
  • Webshop: uitgebreide webshopmogelijkheden voor zowel fysieke producten als virtuele producten zoals lidmaatschappen en materiaal voor educatie incl. directe betaalmogelijkheden.
  • Certificering: iMIS biedt de mogelijkheid om diverse certificeringsprogramma’s te definiëren. Leden kunnen zich online inschrijven voor cursussen en bijeenkomsten en online hun voortgang inzien.

VOORDELEN

Lagere kosten voor initiële implementatie, beheer én uitbreiding
Alle modules, waaronder het CRM en CMS, zijn in één applicatie ondergebracht. Daardoor liggen alle gegevens vast in dezelfde database. Dit maakt de initiële implementatie eenvoudiger, maar heeft vooral grote voordelen op de lange termijn. Nieuwe initiatieven op de site of in de webshop vereisen niet langer een nieuwe of gewijzigde interface tussen het CRM pakket en andere systemen.

 

Gestroomlijnde en geautomatiseerde processen en campagnes
Met de geavanceerde campagne manager kunnen marketingprocessen eenvoudig ontwikkeld en aangepast worden. Op het gebied van marketing automation kunnen database- en event driven marketingcampagnes worden ingericht, waarbij goed lopende campagnes zelfs automatisch uitgevoerd kunnen worden. De medewerkers krijgen de handen vrij voor evaluatie en optimalisatie, ondersteund door de rapportages uit iMIS.

 

Gedegen oplossing, aangepast aan jouw markt
iMIS is een functioneel rijke, gespecialiseerde oplossing waarin alle denkbare functionaliteit standaard beschikbaar is en eventuele specifieke wensen configureerbaar zijn. iMIS is een wereldwijd veelgebruikt pakket en is door Konnekted aangepast aan de Nederlandse markt. Dit betreft zowel de letterlijke vertaling van het systeem als de functionele vertaalslag op het gebied van bijvoorbeeld persoons- en adresgegevens en het Nederlands betaalverkeer.

 

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Vraag nu een demo aan        Doe ons online assessment