Wil je meer inzicht in hoe je (goede doelen) organisatie er op dit moment voor staat met betrekking tot werven, betrekken, meten en groeien? Doe dan nu ons online assessment. Het assessment bestaat uit 25 vragen en het invullen van de vragenlijst kost je slechts 5 tot 10 minuten. Direct daarna ontvang je gelijk een score welke aangeeft wat de status is van je organisatie en het eventuele verbeterpotentieel.

De vragen in dit assessment gaan in op strategische en operationele punten van je organisatie. De resultaten zullen specifieke mogelijkheden tot verbetering in kaart brengen, die je in staat stellen de performance te verbeteren. Vink het antwoord aan dat het meest van toepassing is op je organisatie. Als je een vraag niet eenduidig met ‘Ja’ kunt beantwoorden, kies dan ‘Nee’.

Assessment Charitatieve Instelling

 • Werving

  Hoe kom je aan nieuwe business, hoe werf je nieuwe en behoud je bestaande donateurs/vrijwilligers?
 • Betrokkenheid

  Donateurs/vrijwilligers stimuleren tot betrokkenheid bij jouw organisatie en bij andere donateurs/vrijwilligers – overal en altijd.
 • Meten

  De zakelijke effectiviteit en betrokkenheid van de donateurs/vrijwilligers continu meten en verbeteren.
 • Groei

  Meer nieuwe donateurs/vrijwilligers werven, de binding van bestaande donateurs/vrijwilligers verbeteren en nieuwe opbrengstmogelijkheden vaststellen en efficiëntie creëren.